FORSIDEN        OM LENA BEATRICE        KONTAKT        MIN BOK        SØK         FACEBOOK


Problemer med frokosten

Anne spør:

Har gått på lavkarbo i 2 uker. Har store problemer med frokosten, fordi jeg absolutt ikke liker egg/eggesmak. Har spist 1/2 bx cottage cheese hver morgen med kanel, men det er dyrt i lengden (kr 22 pr box)
og jeg er redd at en kan bli fort lei. Utenom middagsrester har du noen forslag til hva jeg kan spise.
På forhånd tusen takk!

Anne: Aller først, kun cottage cheese er ingen god lavkarbofrokost. Her mangler det fett.
Du spiser nå mye mindre karbohydrater vil jeg tro, og du har da mistet en energikilde. Den må erstattes med fett for at kroppen din skal få i seg nødvendig energi for å klare å fungere. Du vet, hjertet skal slå, du beveger deg, du blunker….også når du sover trenger kroppen energi :-)

Når det er sagt så har jeg en link til frokostforslag i sidemenyen under «lavkarbomat». Ta en titt der.
Skulle du ikke finne noe så kan du godt kikke under lunsjforslag og middagsforslag også.

2 kommentarer:

  • Gurine skriver:

    Eg et ofte fiberrik til frokost. Med masse smør og ost, eller anna fettrikt pålegg. På jobb har ein pakke liggande, og ein tube med reke- eller skinkeost. Det aller beste med dette er at det er lettvint når eg har det travelt. Og så er det jo ein forutsetning at eg likar det,- eg veit mange har problem med å få ned fiberrik.

  • Imse skriver:

    Cottage cheese spiser jeg ofte det, men da med rømme på, feks 150g cottage cheese, 50g rømme og en dæsj kanel. Og ikke glem grønnsakene til:D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>