FORSIDEN        OM LENA BEATRICE        KONTAKT        MIN BOK        SØK         FACEBOOK


Og dere da?

Hvordan går det?

Vel, det har jeg tenkt å finne ut av, og det skal jeg gjøre ved å ta en bloggrunde nå.
Jeg har tenkt å besøke blogger det linkes til i kommentarene her i min blogg, og så skal jeg skrive en liten statusrapport til dere etterpå.
Jeg rekker ikke å besøke alle blogger, men noen skal jeg da få med meg ;-)

8 kommentarer:

 • Camilla skriver:

  Leser bloggen din fordi jeg blir glad av den. Du skriver så morsomt og ærlig også er jeg nysgjerrig på lchf.

 • Licota skriver:

  Hehe. Bare å ta turen innom det, Lena. Vært litt dårlig med blogging i sommer men… :)

 • Line skriver:

  Er ved friskt mot hihi. Knekkebrød står i ovnen. :)

 • Veronique skriver:

  I morgen skal jeg begynne med lavkarbo, og bloggen din inspirerer meg veldig mye :)

 • hannem skriver:

  Jeg er ganske flink å holde meg til lavkarbo. Jeg har ikke egen blogg, men besøker gjerne andres blogger. Det er sånn jeg har fått inspirasjon til å legge om kostholdet. Idag har vi spist viltgryte med finnebiff, løk, kantarell, creme fraiche og en skvett fløte og en boks snøfrisk med einebær. Kokte blomkål og laga pure.

  (Laga varm potetsalat til de andre – av nypotet, og jeg smakte et par biter av den. Skeia også ut etterpå med litt is, men det smaker litt for søtt nå, synes jeg, så det frister bare å ta ei lita skål.)

  Synes det går ganske bra å få til lavkarbo, det krever jo litt planlegging, ikke bare å hive innpå en ferdigpizza. Blir litt sur hvis jeg er på et kurs og de serverer baguetter, synes ikke det er noe særlig til mat. Opplevde det forrige uke. Spiste de 6-7 rekene og smøret som var inni og lurte resten av baguetten i søpla. Og fikk en fin prat med ei av de andre som også hadde gått over til lavkarbo! Jeg hadde heldigvis litt tyrkisk yoghurt med nøtter og bringebær i veska mi, så jeg klarte meg.

  Når jeg lager mat, blir det så godt som alltid noe til overs, da putter jeg det i lunsjboksen min. Den kan varmes i mikrobølgeovnen på jobb. Ellers har jeg gjerne med meg 1-2 egg, litt smør, majones, et par små tomater og litt spekepølse. Og gjerne litt avokado oppi om jeg har. Da holder jeg koken fram til middag, ca 4 timer etter.

 • Maibritt skriver:

  Jeg har hatt delvis pause, men fra og med i morgen er jeg i gang igjen. Har i hvertfall klart å holde vekta disse ukene.
  Synes det kan være vanskelig å være «nybegynner! og samtidig ha en mann som er tynn som en strek, og som vil ha normal mat, og stadig skal «kose» seg med noe ekstra. Is har vært min fallgruve den siste tida :-(

 • Jannicke skriver:
 • Vero skriver:

  http://vero.blogg.no

  du har sett den en gang før også :) Blogger om ketolysedietten, og har 15kg igjen til mål :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>