FORSIDEN        OM LENA BEATRICE        KONTAKT        MIN BOK        SØK         FACEBOOK


Min superfrokost

God formiddag :-)

I dag har jeg spist min superfrokost. At jeg bruker super når jeg beskriver den har ikke med supermat å gjøre, men med det faktum at den er super for meg. Jeg elsker den, den smaker godt og jeg blir glad av den.

Jeg varierer med disse ingrediensene: tyrkisk yoghurt eller yoghurt naturell, frø og frøblandinger (solsikke, gresskar m.m.) eller knust knekkebrød eller flatbrød, cottage cheese og syltetøy eller friske bær. Så har jeg gjerne en skvett fløte i kaffen eller teen hvis det er litt lite energi i måltidet, hvis jeg f.eks. bruker yoghurt naturell. Noe jeg synes er ekstra godt er å toppe frokosten med varmt syltetøy, mmmmmmm, det må dere prøve!

Her skinner sola i dag og jeg sitter inne og ser ut på det fine været mens jeg jobber. Blir litt rastløs av det, men jeg får gå en tur ut når jeg er ferdig for i dag. Ha det fint så lenge :-)

4 kommentarer:

 • HanneM skriver:

  Dette er superfrokost for meg også. Bruker tyrkisk yoghurt, endel hakka mandler og nøtter, litt blåbær og bringebær (bruker frosne bær som jeg tiner). Et lite kaneldryss over, og jeg er i gang. Varierer noen ganger med havregrøt, bruker da oppskrifta til Line (Lilalife). Har av og til nypeekstrakt i, men dropper det akkurat nå. Har begynt på kosttilskudd og tenker at man ikke skal blande for mange sånne greier.

 • Annbeth.brattli skriver:

  Hørtes godt ut, hvor mange karbo sånn ca er det i den frokosten?

  Anne

  • LenaBeatrice skriver:

   Grovt overslag: ca 10 gram karbo. Husk at du selv kan regulere det med mindre/mer mengder av ingrediensene :-)

 • Imse skriver:

  Jeg spiser også mye cottage cheese til frokost. 1/2 boks cottage cheese, 50g creme fraiche( litt færre karber enn yoghurt), noen hakka mandler/valnøtter/paranøtter og 50g tinte bringebær på toppen. Knallgodt og mettende og skikkelig dessertfrokost. Veldig godt med tyrkisk eller russisk yoghurt i, holder i lange baner med 100g av den for meg.

  Den kjappeste muslien lager jeg ved å varme en stekepanne og riste en og en dl av feks solsikkefrø, gresskarkjerner, hakkede valnøtter, linfrø og kokosmasse. Blander alt sammen i et norgesglass. Frokost for flere uker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>